Remek szereplés a női kézilabda diákolimpiai elődöntőn

  nyomtatási kép
Nemesvámos adott otthont a 2019/20-as tanév “A”kategóriás női kézilabda országos elődöntőjének, ahol a leány csapatunk képviseltette magát. Mellettük a tatai Eötvös József Gimnázium,a veszprémi Padányi Bíró Márton Római Katolikus Gimnázium és a balatonboglári Mathiász János Gimnázium kvalifikálta magát. Nem a legjobb előjelekkel vártuk az elődöntőt, hiszen betegségek ès különböző elfoglaltságok miatt kissé tartalékos csapattal kellett helyt állni. A lányok az első meccsen a Padányi ellen jó kezdés után átengedték a játék irányítását, így nagyobb különbségű vereség lett a vége, de szégyenkezni valójuk egyáltalán nem volt.
A bronz meccsre óriási akarattal és lendülettel álltak ki, aminek az lett az eredménye, hogy végig vezetve, de szoros mérkőzést játszottak. A végét azonban a tatai lányok bírták jobban, ezzel a mieink a 4. helyet szerezték meg!

Az országos elődöntőn elért 4. hely rendkívül nagy teljesítmény, hiszen eddig eljutni és itt ilyen szépen szerepelni óriási dolog! Gratulálunk a lányoknak!

A csapat tagjai: Balogh Blanka,Róka Viktória,Tornay Nóra, Kalamár Petra, Herczeg Kata, Horváth Dia, Zsiga Réka, Varga Korinna, Laczó Júlia