Kísérteties hangulat a Kölcsey gimiben

  nyomtatási kép
Vámpírok, boszorkányok, denevérek, szellemek és egyéb kísérteties lények szállták meg a Kölcsey Ferenc Gimnáziumot október utolsó péntekének éjszakáján. A sötét folyosóktól, termektől és a rémisztő hangoktól hátborzongató kastély vált az épületből. És, hogy mi is történt az oda merészkedőkkel?
A bátor jelentkezők, csapatokba szerveződve 19 órakor indultak útnak, hogy felfedezzék az elhagyatott kastély rejtélyeit. A vetélkedő feladatai között szerepelt almahalászat, szabaduló szoba, fejteke is például, és mindeközben pókhálók, csontvázak, valamint rémisztő alakok nehezítették meg a versenyzők életét. Az akadálypálya mellett a "mozi szobában" rémtörténet várta a filmek bátor szerelemeseit. Az épületet vérfagyasztó személyek lepték el, akik előszeretettel riogatták az arra járókat. A gimnázium egész területében kísérteties hangulat, hangos sikongatások, félelmetes zajok és teljes sötétség uralkodott. 
Miután minden csapat végigjárta a "rémes kastély" összes zegzugát, az eredményhirdetés következett. Hatalmas küzdelemben az "Egyetemista lányok" - melynek tagjai az öregdiákok közé tartoznak - (Joó Boglárka, Lada Nóra, Varga Mercédesz Kata) csapata győzedelmeskedett a halloweeni estén. A többi versenyző sem keseredett el, hiszen mindenki ugyanolyan részese volt a fantasztikus halloweeni partinak. 
Jelenlegi és volt diákok tanáraikkal együtt töltöttek el egy vérfagyasztó estét az elhagyatott kastéllyá vált épületben halloween alkalmából. A tavalyi évben hagyományteremtő szándékkal megrendezett mulatság, az idén is sikert aratott a résztvevők körében. 
Kalamár Krisztina 12.b