Akik labdába rúgtak

  nyomtatási kép


Idén rendezték meg a tizenkettedik Király Kupát Szentgotthárdon, amit az SZMSZC III. Béla Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája bonyolított le. 2017.04.12-én öt intézményből érkező csapat mérhette össze erejét a Városi Sportcsarnokban, ahol már reggel nyolc órakor megkezdődött a focitorna.
Iskolánkat egy fiúcsapat és egy lánycsapat képviselte. A lánycsapat tagjai: Lada Nóra, Hegedüs Kata, Horváth Alexandra, Lancsár Bettina, Benczik Dzsenifer, Mihályka Karolin, Gángó Panna, Maticskó Rita. Felkészítő tanáruk: Szvorda Melinda testnevelő.  A fiúcsapat tagjai: Petrovics Bálint, Takács Márk, Lakosi Dávid, Dihen Máté, Balogh Dániel, Németh János, Horváth Gergő. Felkészítő tanáruk: Kovács Kálmán testnevelő.
Nyolc órától folytak a mérkőzések, majd később a Széchenyi István Általános Iskolában a rendezvény megnyitóját nézhették meg, délután pedig egy meleg ebéd várta őket a Hotel Lipában. 
Mindkét csapat eredményesen zárta a tornát, a lányok második helyezést, míg a fiúk negyedik helyezést értek el. Gratulálunk a csapatoknak!
JBH.