A TUNGSRAM-Schréder Zrt. fotópályázata

2017. március 29. 17:21:46  nyomtatási kép


Több mint világítás

Fotópályázat a közvilágításról, szobrok, parkok terek díszítő megvilágításáról

2017

Részvételi feltételek

 

1. Pályázat kiírója:
TUNGSARM-Schréder Zrt. (2084 Pilisszentiván, Tópart 2.) 

2. Pályázat célja, témaköre:
Célja, a fiatal fotósok megmutassák alkotásaikat, melyek témája a lakott területek közvilágítása. 

3. A Pályázaton résztvevő személyek:
A Pályázaton részt vehet minden olyan 14 és 28 év közötti cselekvőképes személy, amatőr fotós, kivéve a Tungsram-Schréder Zrt dolgozói, illetve a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen közreműködő természetes személyek, illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetői tisztségviselői, alkalmazottai.

 

4. Pályázat leírása és menete:
A pályázók legfeljebb 10 darabsaját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. Beküldhető sorozat is, melyet a zsűrinek jogában áll megbontani. A sorozat egy képnek számít. A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, Mobiltelefonnal készült képek csak a pályázat közönségdíjas értékelésén vehetnek részt! Formátum: JPGA képen csak a kép egészét érintő (pl. expozíció, kontraszt, színtelítettség) módosítás hajtható végre.

A nevezéshez szükséges megadni a Pályázó teljes nevét, lakhelyét (települését) és a fotó címét!

A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs!

A fotókat 2017. március 01-től 2017. április 10. éjfélig várjuk a hidvegi.e@schreder.hu e-mail címre.

A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő illetve a vulgáris, obszcén, politikai tartalmú pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

 

5. Pályázatok elbírálása:
A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el; 1-3. helyezett. A zsűri valamennyi, érvényes pályázatot benyújtott pályázó művét áttekinti, és egyénileg értékeli. A zsűri köteles kizárni a pályázati feltételeknek nem megfelelő munkát A zsűrizés anonim módon történik, nem nyilvános.

A Zsűri tagjai:

·         Cseresznyák Miklós - Vezérigazgató | Tungsram Schréder Zrt

·         Szőke Tamás - Értékesítési igazgató | Tungsram Schréder | Zrt várostervező

·         Győri Benjámin - Értékesítés fejlesztési vezető | Urbanista építész

·         Cirnu Dánniel - designer | Tungsram-Schréder Zrt

·         Korecz Márk | Alkalmazott fotográfus

 

A közönségdíj megszavazása Facebook-on történik, nyilvánosan. A nevezett fotókat a beérkezés után a kiíró azonnal feltölti egy a Tungsram-Schréder Zrt oldalán található facebook albumba, és a 2017. április 15-én 14:00-ig legtöbb kedvelést elért kép nyeri a közönségdíjat.

 

Nyilvános eredményhirdetés és a legjobb 10 kép kiállítása a 2017.április 21-22-én  A fizika mindenkié 3.0 rendezvény keretében kerül lebonyolításra.

 

6. Nyeremények:
A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben 2017. április 15-ig értesíti a nyereményről és annak átvételének menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatók.

I. helyezett nyereménye: 140.000 .- azaz egyszáznegyvenszer Ft

II. helyezett nyereménye: 95.000 .- azaz kilencvenötezer Ft

III. helyezett nyereménye: 45.000 .- azaz negyvenötezer Ft

Közönség díj: 20.000.- azaz Húszezer Ft.

 

7. Szerzői jogi és adatvédelem:
A Kiíró a pályázati anyagból összeállított kiállítás népszerűsítése érdekében a képeket térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével, a kiállítás anyaga később elérhető lesz a Tungsram-Schréder Zrt. webes felületein.

A Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a Kiíró a pályázatra beküldött fotóit külön díjazás nélkül saját kiadványaiban felhasználhassa a verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.

A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét, helyezését és nyereményét a Kiíró az internetes honlapján nyilvánosságra hozza.

A pályázó 2017. április 10-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a fenti e-mail címre küldött levéllel.

A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.