Adventi vetélkedő angolul és németül

  nyomtatási kép
A Körmendi Kölcsey Ferenc Gimnázium idegen nyelvi munkaközössége december 7-én megszervezte a hagyományos adventi vetélkedőt, amely az angol és német nyelv ismeretére épült.
A versenyen 7 négyfős csapat vett részt az általános iskolákból, valamint a gimnáziumból. A megszokottól eltérően és az egyhelyben maradás helyett állomások vártak a diákokra, ahol többek között az ügyességi képességeiket és a zenei érzéküket is megcsillogtathatták, természetesen angol és német nyelven.  Az én karácsonyfám története címmel készített prezentációikat is bemutattak a csapatok, valamint jeleneteket is előadtak.
A lelkesedés, mellyel minden feladatot teljesítettek, meghozta a gyümölcsöt, az első helyezett az Olcsai Kiss Zoltán Általános Iskola, a második a Kölcsey utcai Általános Iskola, a harmadik pedig a Kölcsey Ferenc Gimnázium 9./a osztályos csapata lett.
A vetélkedőt az Oxford University Press, az MM Publications, a Raabe Klett Kiadó és a Goethe Institut támogatta, amit ezúton köszönünk nekik, valamint köszönjük nyelvtanárainknak a kellemes délután megszervezését.
Kazinczki Dóra
10./a