Iskolánkbemutatása

Tudjon meg többet iskolánkról, történetéről és a nálunk folyó munkáról

tovább
KölcseyFerenc

Rövid ismeretető névadónk, a Himnusz írójának életéről, munkásságáról

tovább
Alapítványunkbemutatása

Támogassa iskolánkat adójának 1 %-val!
Adószámunk:
192449-78-1-18

tovább
Felvételitájékoztató

"Félig sem olyan fontos az, hogy mit tanítunk gyermekeinknek, mint az, hogy hogyan tanítjuk"

tovább

Szalagavató 2017. december 1.

2017. december 09. 00:23:30    

A galéria a képre kattintva nyílik.

Magyar Kultúra Napja - pályázati kiírás

2017. december 09. 00:21:05    

A fafigurák bábája

2017. november 23. 21:17:45    

Nagy Regina írása a vaol-on olvasható (itt)

Pályaválasztási és Képzési vásár Szombathelyen

2017. november 23. 21:14:12    

Ahogy minden évben, idén is megrendezésre került Szombathelyen a képzési vásár, ahol a megyei középiskolák mutatkoztak be az érdeklődő általános iskolások és szüleik számára. Ebben az évben én is részese voltam a rendezvénynek - mint végzős diák. Nagy örömünkre, a standunkat többen is felkeresték a két nap alatt, és élénk érdeklődést tanúsítottak iskolánk iránt. Nemcsak 8. osztályosokkal találkoztunk, hanem a fiatalabb generáció is képviseltette magát. Legtöbben a nyelv- és informatikaoktatás iránt érdeklődtek. Rengeteg kérdéssel "bombáztak" minket, volt közöttük olyan is, amelyik meglepett. Akadt például olyan szülő, aki az informatika kapcsán a gépírás oktatása után érdeklődött.

Németh Anna 12.A


Kísérteties hangulat a Kölcsey gimiben

2017. november 05. 20:43:03    

Vámpírok, boszorkányok, denevérek, szellemek és egyéb kísérteties lények szállták meg a Kölcsey Ferenc Gimnáziumot október utolsó péntekének éjszakáján. A sötét folyosóktól, termektől és a rémisztő hangoktól hátborzongató kastély vált az épületből. És, hogy mi is történt az oda merészkedőkkel?

A bátor jelentkezők, csapatokba szerveződve 19 órakor indultak útnak, hogy felfedezzék az elhagyatott kastély rejtélyeit. A vetélkedő feladatai között szerepelt almahalászat, szabaduló szoba, fejteke is például, és mindeközben pókhálók, csontvázak, valamint rémisztő alakok nehezítették meg a versenyzők életét. Az akadálypálya mellett a "mozi szobában" rémtörténet várta a filmek bátor szerelemeseit. Az épületet vérfagyasztó személyek lepték el, akik előszeretettel riogatták az arra járókat. A gimnázium egész területében kísérteties hangulat, hangos sikongatások, félelmetes zajok és teljes sötétség uralkodott. 

Miután minden csapat végigjárta a "rémes kastély" összes zegzugát, az eredményhirdetés következett. Hatalmas küzdelemben az "Egyetemista lányok" - melynek tagjai az öregdiákok közé tartoznak - (Joó Boglárka, Lada Nóra, Varga Mercédesz Kata) csapata győzedelmeskedett a halloweeni estén. A többi versenyző sem keseredett el, hiszen mindenki ugyanolyan részese volt a fantasztikus halloweeni partinak. 

Jelenlegi és volt diákok tanáraikkal együtt töltöttek el egy vérfagyasztó estét az elhagyatott kastéllyá vált épületben halloween alkalmából. A tavalyi évben hagyományteremtő szándékkal megrendezett mulatság, az idén is sikert aratott a résztvevők körében. 

tovább >>>  

Halloween

2017. október 28. 09:45:09    

Déri Máté kiállítása nyílt a galériában

2017. október 21. 12:14:55